USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Останні кадри життя Кеннеді. ВІДЕО

17 Лютого 2010 13:12
Кінокадри прибуття президента США Джона Кеннеді в аеропорт Далласа, зроблені в день його загибелі, опубліковано в США.
У США опубліковано відеозапис 1963 року, зроблений 22 листопада – в день прибуття Джона Кеннеді в аеропорт Далласа, коли його вбили.
Автору відеозйомки Вільяму Уорд Уоррену на той час було всього 15 років. Як і багато інших школярів, він у зв\'язку з приїздом президента 22 листопада був звільнений від занять. В аеропорт зустрічати Кеннеді його привіз батько. Хлопчик захопив із собою кінокамеру, – передає ТСН.
Зроблений ним відеосюжет виявився кращим записом прибуття глави держави в Техас. Запис відобразив усміхненого Кеннеді, його дружину Жаклін у рожевому костюмі від «Шанель» і віце-президента Ліндона Джонсона.
Уоррен вирішив передати реліквію музею, який розташований на шостому поверсі будинку, з якого стріляв в Кеннеді Лі Харві Освальд. Музей так і називається – Sixth Floor Museum («Музей шостого поверху»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus