USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час відкриття пам’ятника Сталіну померла жінка

5 Травня 2010 15:26
Ще одна жінка і літній чоловік під час урочистої церемонії знепритомніли.

5 травня під час відкриття пам’ятника Йосипу Сталіну в Запоріжжі померла жінка. За попередніми даними у неї трапився серцевий напад, передає ТСН.
У відповідь на репліку одного з представників ЗМІ щодо того, що на даному заході померла жінка, комуністи з гордістю заявили: "Вона померла гідною смертю, перед Сталіним!".

За іншими даними, перед офісом обласної організації Компартії від тривалого перебування на відкритому сонці помер пенсіонер.

Пам'ятник встановлений на сходинках біля входу в офіс обласної організації КПУ.

Комуністи урочисто відкрили пам'ятник Сталіну, незважаючи на опір опозиції. Відкриття монумента було приурочене до Дня Перемоги 9 травня.

Як розповів 2-й секретар Запорізького обкому КПУ Олександр Зубчевський, встановлення монументу коштувало 80 тисяч гривень.

Гроші на Сталіна збирали з різних джерел, але головними фінансистами цього заходу стали ветерани: 50 тисяч гривень перерахував харківський ветеран Іван Шеліхов, додатково назбирали ще 60 тисяч гривень.

Залишок у 30 тисяч гривень від зібраних коштів у майбутньому комуністи планують витратити на будівництво ще одного пам'ятника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волиняка Показати IP 5 Травня 2010 15:34
МУДАКИ!
Александр Показати IP 5 Травня 2010 16:51
Коммунистические фашисты! Блин! Не наигрались еще в войнушку! Нет - ни мозгов , ни совести. Думаю , что полуживым ветеранам Усатый нужен был , как мне вторая дырка в ж. , это политики вдолбили несчастным дедам , что Сталин - это "их все". Да еще в пику памятникам Бандере . Но разве можно сравнивать Бандеру , который СОПРОТИВЛЯЛСЯ ч у ж и м - с Усатым , который уничтожал своих - больше и безжалостнее , чем завоевателей? Крови захотелось партийцам за.раным! Матросовых да Кошевых! Сами в бронированых Мерсах отсидятся...
Роман Показати IP 6 Травня 2010 09:47
кончені камуняки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus