USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після газетної замітки жінку запідозрили у відмові від дитини

20 Січня 2011 11:41
Лучанка Оксана Рабчун звернулася до редакції газети «Волинь» із паспортом і попросила захистити її від пліток, які поширилися про неї у її рідному селі Запілля Любомльського району.
4 січня газета опублікувала повідомлення «Вісім дівчаток – на двох хлопчиків!» – про «урожай» новорічної ночі і першого дня січня в Луцькому клінічному пологовому будинку, пише «Волинь-нова» за 20 січня.
Серед іншого в інформації йшлося, що на завершення першого дня року вже вечірньої пори хлопчика народила лучанка Оксана Рабчун.
«Я – Оксана Рабчун, – сказала дівчина, яка звернулася згодом до редакції. – У Луцьку навчалась і тепер працюю, а родом із села Запілля Любомльського району. Але я не народжувала дитини. Після того, як в газеті з'явилось повідомлення із пологового будинку, в селі багато хто вирішив, що це в мене народився син. Більше того: оскільки приїжджаю без нього, то, очевидно, відмовилась від дитини».
Вона каже, що дорожить своєю репутацією, бо ще й незаміжня, тому попросила захистити її від такої «слави».
Автору замітки Катерині Зубчук довелося ще раз зателефонувати в Луцький клінічний пологовий будинок і уточнити, що на завершення першого дня нового року хлопчика народила справді Оксана Рабчун, але по батькові Станіславівна.
А в дівчини, яка прийшла у редакцію шукати правди, – Анатоліївна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Діна Показати IP 20 Січня 2011 11:48
Але то вже баби в селі люблять язиками лепетати! Всі такі святі!
****** Показати IP 20 Січня 2011 12:02
дебільна ментальність - обо"язково влізти в чуже життя та облити брудом з приводу і без і не тільки в селі,так скрізь. Зайнятись всяким стерв"юкам більше нічим.
VSC Показати IP 20 Січня 2011 12:29
Бред.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus