USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про те, як знімали трюки у кіно «Іван Сила». ВІДЕО

11 Листопада 2013 07:01
Примітно, що на прем'єрі «Івана Сили» в Ковелі було багато дітей. Саме їхня думка про фільм, в першу чергу, і цікавила режисера-постановника фільму Віктора Андрієнка, - інформує ТЦК.

Глядачам розповіли про окремі цікавинки фільму. Наприклад, про те, що у зйомках зайняли понад 4000 акторів масових сцен, а європейські краєвиди відзняті у Чернівцях, Кам'янці-Подільському та на Закарпатті, де в селі Білки народився і закінчив свій життєвий шлях Іван Фірцак. Унікальна людина, яку автори фільму повертають нам із забуття.

Нагадаємо, що «Іван Сила» - це кінорозповідь про українського силача і артиста цирку Івана Фірцака. У 1928-му році його визнали найсильнішою людиною планети. Але згодом, на піку своєї кар'єри, він припиняє виступи за кордоном і повертається на Батьківщину.

Фільм, створений на замовлення Держагентства з питань кіно, відтворює сторінки життя молодого Івана Фірцака. І показує сучасним українцям, як можна достойно пройти всі життєві випробування і стати справжнім велетнем сили та духу. Щоправда, такі ж випробування сьогодні все ще чекають і на саме українське кіно.

Цікаво, що виконавцем головної ролі Івана Сили є сучасний український силач і рекордсмен Дмитро Халаджі. У фільмі також знімались Василь Вірастюк, Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Ігор Письменний та інші відомі особистості. Присутність у кадрі Дмитра Халаджі та Василя Вірастюка надають фільму колориту. Тим більше, що всі видовищні та силові трюки актори виконують наживо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus