USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Селище на Волині святкує свій 813-ий день народження. ФОТОРЕПОРТАЖ

21 Липня 2013 15:10
Річницю селища Ратне багато років відзначають разом з днем визволення Ратнівського району від німецько-фашистських загарбників.

Цього року мешканці районного центру святкують 813-ий день народження та 69-ту річницю визволення від загарбників.

Про перебіг подій «Волинські новини» повідомив депутат Ратнівської селищної ради Валентин Муковоз 21 липня.


За його словами, святкові заходи розпочалися в районному центрі об 11-ій годині. Мешканці селища та керівники району поклали квіти до обеліска Слави, на братських могилах та до пам’ятника Василю Газіну. Найпочеснішими гостями на святі вже багато років поспіль є ветерани-визволителі.

Депутат розповів, що в програмі сьогоднішніх святкувань - спортивні змагання, дитячий пісенний конкурс «Юні зірочки Ратнівщини», святковий концерт за участі мистецьких колективів району.


Родзинка свята - виступ народного артиста України Павла Дворського та святковий феєрверк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 21 Липня 2013 19:26
Нічого стародавнього у Ратному не побачив, окрім стародавніх учасників ВВВ. А не можна було відділити фронтових мух від ювілейних котлет? Червоне Полісся! Яке було, таким і зосталось.
валентин до Штефан, Луцьк Показати IP 22 Липня 2013 11:33
ветерани на останньому фото в першому ряді справжні - це ті хто дійсно приймав участь у звільненні міста в 1944 році. Ці ветерани щороку приїздять до нас, а всі інші представники влади, мешканці ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus