USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанам влаштовують романтичні побачення

1 Жовтня 2014 22:00
Лучанам влаштовують романтичні побачення у мальовничих місцинах міста з вечерею при свічках, музичним супроводом та ігристим вином.

Організатори побачень розповіли у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини про ідею створення таких вечорів та, власне, про те, як саме це відбувається.

«Ідея влаштовувати романтичні вечори для закоханих виникла через бажання допомогти іншим подолати нудьгу і буденність. Адже романтика має місце не лише у житті закоханих, які починають будувати стосунки. Романтичні прогулянки, вечері при свічках - це те, що допоможе освіжити почуття, додати новизни», - зазначає один із організаторів побачень Оксана.

З її слів, прогулянки парком чи навіть похід у кіно сьогодні - надто банально і буденно. Хочеться чогось незвичного, особливо жінкам.

«Для кожного побачення декорується стіл, за бажанням - фрукти, ігристе вино, солодощі. Витончену атмосферу доповнює фонова музика. Деякі пари замовляють живу музику, наприклад, хочуть почути флейту, саксофон, гітару чи скрипку. На згадку про романтичний момент закоханим роблять декілька фото», - розповідає організатор.


З її слів, щоразу враховуються усі побажання клієнтів, аби створити незабутню і максимально комфортну атмосферу для кожної пари.

Місцем проведення такого побачення може бути і територія парку імені Лесі Українки, і місце поблизу Стиря, і територія Замку Любарта чи дах Вїзної Вежі. Аби не було непорозумінь, організатори попередньо домовляються з адміністрацією історико-культурного заповідника. Під час проведення такого дійства вони знаходяться неподалік, аби проконтролювати, чи все відбувається добре.



Оксана зізнається, що від такої роботи отримує масу позитивних емоцій. «Дуже приємно спостерігати, коли у людей очі горять і ти розумієш, як маленька родзинка в буденному житті може зробити їх ще щасливішими», - додає вона.

Каже, також можливий варіант проведення дівич-вечора чи дня народження на 6-8 осіб. Як правило такі заходи організовують на відкритих територіях, у форматі «пікнік». Для декору використовують пледи та кольорові подушки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
анонімус Показати IP 1 Жовтня 2014 22:10
шаблонна якась у вас романтика
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 08:00
Люди сотнями гибнут,а у волыняк романтика,рафаэлло,блин.В окопах испытывайте "романтику"
валя Показати IP 2 Жовтня 2014 09:56
як можна так жити зараз коли війна люди гинуть і військові і мирні треба вирішувати такі проблеми а не займатись зароблянням грошей краще ці гроші віддайте сім"ям які потребують у такий складний час а романтику можна організувати головне щоб люов була і повага
лучанка Показати IP 3 Жовтня 2014 13:12
А власне, які гроші віддати ? Їх треба заробити спочатку. Народ, ну чому ви такі всі заздрісні, аби тільки споганити. Ну що в цьому злого? Люди одружуються, навіть зараз у такий складний час, народжують дітей. Тут не бачу нічого поганого, чому ви всі мовчите коли в Опері дископляски чи "Почему так в России берези шумят" співають в караоке??? Як адміністратор чи тамада караоке взагалі міг таке дозволити??? Ідея гарна, і нам всім бракує любові та позитиву, тому і злісні такі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus