USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Російський консул – «наживо» на інтернет-телебаченні «ВН»

4 Червня 2010 15:25
У прямому ефірі інтернет-телебачення «Волинських новин» сьогодні, 4 червня з глядачами спілкуватиметься Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв.

Російський дипломат уперше зустрінеться з волинянами за посередництвом інтернет-телебачення. І саме читачі та глядачі «Волинських новин» зможуть бути першими, хто «наживо» задаватиме російському гостеві будь-які, навіть провокаційні запитання.

Як оцінити безпрецедентне зближення Росії та України? Чи стосунки між братніми народами здатні базуватися на рівноправних і взаємовигідних умовах? Невже варто чекати нової русифікації освіти? Що таке «регіональна російська мова»?

Відповіді на ці та інші ваші запитання – в прямому ефірі інтернет-телебачення «ВН», який розпочнеться 4 червня о 17:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Назар Правда Показати IP 4 Червня 2010 16:12
А що консулів в РФ призначає Прем'єр-міністр? Чи Мєдвєдєва менше поважає ніж Путіна?
володимирянин Показати IP 4 Червня 2010 20:05
У мене є пропозиція: викладайте записи зі своїх ефірів на сайті. Бо ж не завжди є можливість подивитися прямий ефір, а передачі цікаві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus