USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сімпсони, Азаров і Мюллер: ЩО СВЯТКУЄМО, КОГО ВІТАЄМО

17 Грудня 2009 08:34
Сьогодні, 17 грудня, православний світ святкує великомучениці Варвари, а власний кореспондент на Волині інформагентства «Укрінформ» Зіновій Жижара та начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури департаменту ЖКГ Луцькради Сергій Ярош - дні народження.
62 роки сьогодні виповнюється колишньому першому віце-прем’єр міністру України та одному з лідерів «Партії регіонів» Миколі Азарову.
Також 17 грудня свій день народження відзначають  «Міс всесвіт» 2002 року та наречена Миколи Баскова росіянка Оксана Федорова, кандидат на пост Президента України Олег Рябоконь, 16-разовий чемпіон Європи з плавання Олег Лісогор та американська акторка з українським корінням Міла Йовович.
В цей день народився Леонід Бронєвой – відомий радянський актор, який зіграв шефа гестапо Мюллера у «Сімнадцяти миттєвостях весни».
У 1905 світ побачив фіна Сімо Хайха, якого назвали «Біла війна», який вважається найкращим снайпером другої світової війни.
Саме 17 грудня 20 років тому Мет Грейнінг запустив у світ дебютну серію мультфільму «Сімпсони» на телеканалі FOX. А Харківський паровозобудівний завод у 1897 році збудував перший український паровоз.
У Білорусі 17 грудня - день кіно, в Росії - День ракетних військ стратегічного призначення, а у всьому світі – Міжнародний день захисту прав секс-працівниць від насильства і жорстокості.
17 грудня особливий день в житті гурту «Бітлз»: у цей день 1962 року вони вперше виступили на телебаченні. На каналі «Гранада ТВ» ліверпульська четвірка виконала пісню Love Me Do.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus