USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Смартфонами користуються 14% українців, - дослідження

12 Липня 2013 22:45
За минулий рік кількість користувачів смартфонів в Україні збільшилася удвічі і зараз складає 14% її населення.
Про це свідчать дані дослідження Наша мобільна планета: Україна, проведеного компанією Ipsos MediaCT на замовлення Google. Про це повідомляє BBC-Україна.
Половина користувачів використовують свої смартфони для доступу в Інтернет щодня.
"Смартфони стали настільки важливими для своїх власників, що 52% з них радше відмовилися б від телевізора, ніж від смартфону", – йдеться у звіті дослідження.
Для українських користувачів мобільні пристрої є важливою точкою доступу до інформації, кажуть автори дослідження: 57% респондентів щодня здійснюють пошук за допомогою свого смартфона.
Українці активно використовують мобільні пристрої для доступу у соціальні мережі, кажуть автори звіту.
За їхніми даними, аж 91% власників смартфонів, які використовують їх для доступу в Інтернет, регулярно відвідують зі своїх пристроїв соціальні мережі. 51% з них роблять це щодня.
85% користувачів мобільного інтернету шукали за допомогою смартфонів інформацію про товари та послуги, а 44% респондентів здійснювали через свій пристрій покупки. 60% покупців скористалися цією можливістю своїх смартфонів протягом останнього місяця.
Автори дослідження констатують: аж 93% респондентів під час роботи в Інтернеті чи використання програм на смартфоні звертають увагу на рекламні оголошення.
У його ході дослідження було опитано 1000 українців віком від 18 до 54 років, котрі використовують смартфон для доступу в Інтернет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus