USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Світові автомобільні концерни спроектували сурпер-санчата для Санти. ФОТО

31 Грудня 2009 18:18
Для того, щоб Санта-Клаус устиг роздати всім дітям подарунки, всесвітньовідомі автомобільні концерни Bentley, Ford, Jaguar, та Nissan – спроектували для Санта-Клауса нові модернові санчата замість старомодних санів із оленями.

Експерти автомобільних концернів спроектували для Санти кілька «прокачаних», надшвидких та обладнаних сучасною електронікою санчат у власному неповторному стилі, - пише Daily Mail.

По-перше, нові санчата Санти мають швидко літати для того, щоб устигнути в усі куточки Землі.

По-друге, в них має бути місткий багажник для величезної кількості подарунків.

Санта-Клауса забезпечили також системою GPRS, щоб він не загубився по всьому світу. А також датчиками для зручного паркування на дахах. Одні санчата навіть обладнали спеціальними сенсорами для розпізнавання димаря, - пише Gazeta.ua
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus