USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Три красуні сидять в клуні» - заощадження по-волинськи. ВІДЕО

19 Листопада 2013 08:00
Учні з Володимира-Волинського - серед призерів конкурсу «Заощаджуй», який відбувся за підтримки Національного банку України.

На конкурс учасники надіслали відзняті відеоролики, які пояснюють значення заощаджень та демонструють власне бачення шляхів досягнення фінансових цілей.

Відео «Три красуні сидять в клуні», що відзняли учні Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №5 Ольга Дацюк та Іванна Никитюк під керівництвом вчителя Олександра Тарасюка, завоювало бронзу. Вони розділили нагороду зі школярами із Запоріжжя, - інформує Волинська газета.

Призерів вітали у Музеї грошей Національного банку України.

«Головною метою таких заходів, кажуть організатори, є підвищення рівня фінансової грамотності населення України та популяризація ідеї системного заощадження та збереження коштів заради фінансової стабільності в майбутньому», – зазначив перший заступник голови Нацбанку України Борис Приходько.

Конкурс «Заощаджуй» організований відповідно до заходів з нагоди святкування Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень Програмою розвитку фінансового сектору USAID/FINREP-II за підтримки Національного банку України.

Свої відеороботи представили 16 команд із усієї України. Перше місце виборола команда з Херсонщини, а срібло дісталося киянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus