USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Камені-Каширському відбувся «велотур». ФОТО. ВІДЕО

5 Серпня 2013 10:20
У рамках велотуру «Серце для сиріт» у Камені-Каширському відбувся масовий святковий концерт, - йдеться на сторінках Вістей Каменя.

У центрі міста волонтери благодійного заходу розповідали історії життя дітей-сиріт, ділилися власним досвідом з усиновлення. Також було багато музики, співу, позитивних емоцій, - розповідають учасники.

Як повідомив один з організаторів велотуру, наш краянин, уродженець села Раків Ліс, Віталій Сус, учасники заходу запланували проїхати «золотим кільцем Волині». Стартували вони 3 серпня в Старовижівському районі, також в цей день побували в селищі Ратно, 4 серпня відвідали Камінь-Каширський, на черзі - Любешів, Маневичі, Ківерці, Луцьк, Володимир-Волинський, Любомль, Шацьк.

Фінальні заходи відбудуться 10 серпня на озері Світязь.

«Учасниками нашого проекту, а це сорок чоловік, є міжнародна група людей з США, Білорусії, України, Молдови та Росії. Ми закликаємо українців відкрити свої серця і домівки для дітей-сиріт. Під час подорожі ми спілкуємось з людьми, відвідуємо сім'ї, які усиновили дітей, допомагаємо їм морально, підтримуємо, вселяєм надію», - резюмує Віталій Сус.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus