USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі змагалися мотоциклісти з Європи. ФОТО

24 Червня 2013 10:42
За звання чемпіона змагалися мотогонщики з 6-ти країн Європи під час шостого заключного етапу чемпіонату Європи з мотокросу в класі Опен у Ковелі.

Безпосередньо перегони відбувалися на трасі в урочищі Люблинець 23-ого червня.

На два дні в урочищі Люблинець закипіло життя: численні палатки з командами учасників, яких було 18, розташувалися на території біля траси. На свято Трійці подивитися на мотовидовище приїхало чимало глядачів не лише з Ковеля, а й з інших міст України.

Траса пройшла міжнародну атестацію, а відтак тут мають право проводити змагання високого рівня.
Головна надія місцевої публіки на цьому чемпіонаті – це 19-ти річний лучанин Андрій Буренко, який до цього етапу у загальному заліку йшов на 4-му місці.

«Траса доволі непогана, цікава, але є місця які можна було б вдосконалити. Буду намагатися зайняти 3 місце», - розповідає гонщик.

Андрій виступає на мотоциклі «SUZUKI», з об’ємом двигуна 250 кубічних сантиметрів, тоді як його суперники з 450-тикубосантиметровими. За словами юного гонщика, він таким чином готується до чемпіонату Німеччини, де хоче виступати наступного року.

На Ковельському етапі Андрій Буренко не зміг потрапити в трійку через проблеми з двигуном, хоча мав усі шанси бути в призерах. Перемогу ж на етапі здобув Томс Макукс з Латвії, а золоту медаль усього чемпіонату за підсумками 6-ти етапів, які відбулися у Хорватії, Словенії, Польщі, Росії і Києві, отримав росіянин Олександр Бугрєєв. Наш Андрій Буренко у підсумку посів 4- те місце з більш, ніж 50-ти учасників.

Також на мотокросі був присутній голова Волинської ОДА Борис Клімчук, який показав фотокартку 20-річної давнини зроблену на цьому мототреку.

«Це прекрасний спорт, де можливості техніки поєднуються з можливостями людини, витривалістю, сміливістю, наполегливістю, довгими роками тренувань. Вдячність всім гостям, які не погордували і приїхали до нас», - зазначив губернатор.
















































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
метіс Показати IP 24 Червня 2013 17:31
було кльово!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus