USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - презентація нового роману Юрія Щербака

11 Листопада 2013 14:47
Роман Юрія Щербака «Час великої гри. Фантоми 2079 року» є продовженням вже відомого читачам «Часу смертохристів». Критики називають книгу антиутопією та застереженням.
Автор Юрій Щербак - український письменник, дипломат, доктор медичних наук - глибоко проник у тонкощі геополітики й майстерно відобразив роль розвідки та дипломатії в житті України. Головний герой Ігор Гайдук - відважний генерал української розвідки - перемагає, попри продажність президентів-гетьманів і влаштовані йому неодноразово катастрофи й державні зради. Роман надзвичайно динамічний і насичений пригодами.
У рамках мистецького заходу – вручення премії імені Євгена Чикаленка Ліги українських меценатів народному депутату України Ігорю Палиці за самовіддану благодійницьку діяльність.
У форматі презентації відбудеться вручення комплектів книг видавництва «Ярославів Вал» луцьким міським та шкільним бібліотекам, придбаних благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Комплект складається з книг Юрія Щербака «Час смертохристів» та «Час великої гри. Фантоми 2079 року», книг відомих волинських письменників Василя Слапчука («Книга забуття»), Івана Корсака («На межі»), «Що записано в книгу життя» Михайла Слабошпицького та антології «25 українських поетів на вигнанні». З нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, яке Україна святкуватиме у 2014 році, до комплекту включили книги «Живий Шевченко» Дмитра Чуба та «Граматично-стилістичний словник Шевченкової мови» Івана Огієнка.
Презентація книги Юрія Щербака «Час великої гри. Фантоми 2079 року», що вийшла друком у видавництві «Ярославів Вал», відбудеться 22 листопада о 14:00 у Палаці культури міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus