USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як уживаються Луцьк та ровери. ФОТО

1 Жовтня 2013 16:07
Фотовиставку «Люди та ровери» презентували у творчій кав’ярні за адресою проспект Волі, 16г 1 жовтня.

Експозиція є спільним проектом фотографа Анастасії Кольченко, яка робила світлини, та журналіста Сергія Нескажу, який опитував учасників проекту.

У рамках виставки представили 11 фотографій, моделями стали 12 лучан, які обрали для себе велосипед. Вік учасників проекту – від 18 до 67 років. Всі велосипеди, що представлені на фото – «шосейники» та «фікси». Зі слів Сергія Нескажу, це сучасна тенденція.




Як розповіли організатори проекту, від участі у ньому ніхто не відмовлявся. Більшість учасників дуже позитивно сприймала ідею популяризації велосипедів.

«Протягом першої половини вересня було не складно зустрітися з людьми та сфотографуватися, а потім почалися дощі, і значну частину роботи довелося виконати протягом декількох днів, коли погода сприяла. Багатьох людей на фото ми знаємо, тому що Луцьк - невелике місто. Ми телефонували знайомим і розповідали про проект. Для робіт було нелегко знайти вдалу локацію, щоб фон відповідав стилю велосипеда та його власника, та фото виглядало презентабельно», - розповів про створення проекту Сергій Нескажу.





Анастасія Кольченко займається фотографією протягом чотирьох років. Свої роботи експонує вперше. Перевагу надає портретам, протягом останнього року почала займатися весільною фотозйомкою.

«Велосипеди сьогодні актуальні у нашому місті, їх стає все більше, молодь переходить на велосипеди, тому ми вирішили зробити таку виставку, яка гарно пасує до інтер’єру кав’ярні. Було б непогано, щоб місто пристосували для велосипедистів. Дуже багато є автокатастроф, пов’язаних з тим, що водії легкових авто та маршруток порушують правила дорожнього руху стосовно велосипедистів», - розповіла фотограф.





Організатори проекту прагнуть, щоб якомога більше лучан надавали перевагу екологічно чистому виду транспорту. Більшість осіб, представлених на фото, оглянула експозицію у день її відкриття.

Виставка «Люди та ровери» діятиме протягом жовтня.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
олег Показати IP 1 Жовтня 2013 20:01
круто креатив аж пре))))молодці!)
gold Показати IP 1 Жовтня 2013 22:50
Хто писав цю статтю? Це просто жах!
ололо Показати IP 2 Жовтня 2013 00:52
нескажу!
читач Показати IP 3 Жовтня 2013 17:45
велосипеди і люди...ніби окрім фіксів велосипедів не існує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus