USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться хресний хід

5 Серпня 2013 17:21
Ікону Божої Матері вдвадцяте привезуть на Волинь.

Так, у суботу, 10 серпня, з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі, до 20-ї річниці принесення на Волинь Почаївської ікони Божої Матері та з благословення Ніфонта, керівника Волинської єпархії митрополита Волинського і Луцького, віряни запланували хресний хід у місті.

Початок - о16-й годині, процесія рушить від храму Всіх святих землі Волинської до Свято-Покровського кафедрального храму Луцька.

Під час хресної ходи нестимуть святиню нашої землі – Почаївську ікону Божої Матері, що з благословення Володимира Блаженнішого, Предстоятеля Української Православної Церкви, Митрополита Київського і всієї України, знаходиться у Волинській єпархії і з 6 серпня перебуватиме в Луцькому міському благочинні.

Зокрема, з 8 по11серпня у Свято-Покровському храмі, а з 11 по 13 серпня у храмі Всіх святих землі Волинської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 6 Серпня 2013 10:30
Луцькі менти покривають збанкрутілий "Західінкомбанк" щоб вкладчики не отримали свої депозити.Що робить прокуратура? Вбачаю, що теж в долі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus