USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У столиці обирали найкращих барабанщиків. ФОТО. ВІДЕО

27 Вересня 2013 18:28
Найкращих серед молодих барабанщиків обирали у Києві на Всеукраїнському конкурсі барабанщиків «Pacific Drum Battle – 2013».

Про це розповів власкор Волинських Новин, який зараз перебуває на місці події.

Так, Drum Battle у межах спеціалізованої виставки «Український музичний ярмарок – 2013» відбувається з 26 по 29 вересня. До слова, це четвертий за рахунком спеціалізований конкурс. Як розповіли організатори дійства, його мета – підтримати обдарованих «майстрів паличок».



Конкурс організовала компанія Zinteco, яка є лідером у галузі технічного забезпечення фестивалів і концертів. Змагання відбуваються у двох категоріях – «Kids» (7-14 років) та «Основний склад» (від 15 років).



Випробувати власні сили протягом чотирьох днів можуть усі охочі, за винятком офіційних партнерів, співорганізаторів, співробітників та колишніх переможців конкурсу. Організатори розповіли, що не обмежують учасників за стилем виконання.



Остаточно імена переможців оголосять згодом.



Окрім цього, протягом усіх чотирьох днів виставки в павільйоні № 6 буде відкрита Free Stage — вільна сцена для всіх охочих зіграти. Джем без обмежень. Для найкращих — можливі пропозиції і відзнаки, які організатори поки не розголошують.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus