USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці стали менше розлучатись, – Мін’юст

2 Лютого 2010 12:46
В Україні 2009 рік став рекордно низьким щодо кількості розірваних шлюбів. Протягом минулого року в Україні розірвали шлюб 145 тисяч подружніх пар, що на 13% менше, ніж у попередній рік. При цьому тенденція до зменшення кількості розлучень триває в Україні вже не перший рік.
Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Мін’юсту з посиланням на міністра юстиції Миколу Оніщука. За його словами, найкраще співвідношення одружень-розлучень у минулому році традиційно зафіксували в Закарпатській області – на кожен розірваний шлюб в області припадало понад чотири укладених. В області-рекордсмени потрапили також Івано-Франківська та Львівська області, де на кожне розлучення торік припало майже по три шлюби.
Загалом, повідомив міністр, кількість укладених шлюбів в Україні традиційно перевищує кількість розірваних, у різні роки на кожен розірваний шлюб припадає 1,5-2 укладених шлюби.
Разом із тим у невисокосний 2009-ий, вперше за останні 10 років, в Україні було зафіксоване зниження кількості охочих взяти шлюб, поінформував міністр.
Зокрема, за словами Оніщука, починаючи з 2000 року, зниження кількості зареєстрованих шлюбів традиційно відбувалося лише у високосні роки.
Минулого ж року в Україні одружилися понад 318 тисяч пар, що на 2% менше, ніж навіть у високосному 2008 році, коли відбувся 25-% спад кількості зареєстрованих шлюбів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus