USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці страждають від негоди, чекаючи на бабине літо. ВІДЕО

16 Вересня 2013 13:35
В Україну нарешті йде потепління. Як йдеться в сюжеті ТСН, бабине літо - не за горами. Але зміна погоди не всім у радість, бо кожен другий українець метеозалежний. Тобто реагує на зміни у погоді. Циклон, що утворився в Одесі, вже сьогодні настигне всю Україну. Синоптики попереджають: людям, які реагують на погоду, варто поберегтися. В Україні буде спостерігатися інтенсивний ріст атмосферного тиску, що негативно вплине на людей з серцево-судинними захворюваннями.

55-річна Людмила Михайлівна працює касиром у супермаркеті. Про зміну погоди знає за 3 дні. Про це сигналізує її організм.

«Починає крутити суглоби, болять м'язи, голова», - скаржиться жінка. І так вже 30 років. На дощ тиск знижується, на спеку - підвищується. А 2 роки тому погодні зміни прикували жінку до ліжка. Щоб легше переносити зміни в погоді - під рукою має завжди ліки. Мінлива погода дошкулятиме жінці ще тиждень, до 23 вересня. Саме в цей період можлива різка зміна атмосферного тиску. Надалі - буде полегшення.
Адже має прийти «бабине літо». Серед метеочутливих зазвичай люди поважного віку, жінки і офісні працівники. А ще ті, хто надмірно вживає жирну їжу, п'є багато кави і не займається спортом. Раніше повідомлялося, що з наступного тижня дощі потроху відступатимуть з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus