USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В інтернеті з’явилися он-лайн курси для журналістів

11 Лютого 2010 16:08
Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) запускає проект «Дистанційні курси для ЗМІ» – портал online-освіти для медіафахівців.
Навчальні матеріали адресовано таким категоріям медіафахівців, як теле- та радіожурналісти, редактори, менеджери, медіа-юристи, працівники відділів технічної підтримки, реклами та маркетингу тощо.
На сайті вже представлено перший курс «Інформаційні передачі під час виборів – зона особливої відповідальності».
«Ми проаналізували роботу медіа під час виборів і створили курс таким, що відповідає на головне питання - як убезпечити себе та своє видання, теле- чи радіокомпанію від помилок під час висвітлення виборів. Цей курс є для українських медійників актуальним, адже у нас попереду, як мінімум, місцеві вибори», - коментує виконавчий директор НАМ Катерина М\'ясникова.
Навчання для представників медіа безкоштовне. Проект реалізується за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні, – передає «Телекритика».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus