USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вінок, який налетів на Януковича, пішов з молотка за 42 тисячі

27 Травня 2010 16:17
У штаб-квартирі партії «Братство» завершився інтернет-аукціон із продажу вінка, який упав на Президента Віктора Януковича під час візиту президента Росії в Україну.

Про це пише Gazeta.ua.

Легендарний вінок придбав користувач під ніком NikolayPavl за 42 тисячі гривень. Стартова ціна лоту складала вісім тисяч гривень. У торгах взяло участь 15 користувачів інтернету.

Зазвичай інтернет-аукціон триває три дні. Однак «братчики» прискорили продаж із міркувань безпеки.

«Ми домовилися, що закриємо свій о 13.00. Зробили це задля безпеки та щоб уникнути провокацій», – розповів редактор сайту «Братство» Віталій Чорний.

Як зауважив редактор, «братчикам» відомо, хто з користувачів за яким ніком ховався. У аукціоні брали участь тільки ті, з ким попередньо домовилися.

«Ми знаємо, що в аукціоні беруть участь представники опозиційних партій, а, можливо, й владних. Але Партію регіонів я не називаю», - зазначив він.

У свою чергу лідер партії «Братство» Дмитра Корчинський зазначив, що вінок купила якась відома особа, не пов'язана з політикою. Він відмовився уточнювати, хто саме.

Передаватимуть вінок сьогодні, але без журналістів. Зароблені кошти витратять на допомогу політв’язням «Братства».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не логічно Показати IP 28 Травня 2010 12:14
Не розумію, як можна продавати вінок, який поклав сам Янукович? Бо він куплений на гроші платників податків??? Продавці, напевне, спеціалізуються у викраданні квітів та вінків на кладовищах. Ганьба!!!
Пушкін О.С. Показати IP 28 Травня 2010 16:41
Щоби Янукові знати, Як Вкраїну продавати, Він отримав файну дяку - Зацідив вінок в мордяку! Попереджувальна міра, Несподівана і щира, Що укрАїнська природа Не терпітиме урода! А якщо не схаменеться, Далі продавать візьметься, То прийде... кінецьюсобаці, На смерековій гілляці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus