USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вконтакте.ру оголосили порноресурсом

29 Січня 2010 09:27
Обмеження доступу до Вконтакте.ру як до ресурсу, що містить порнографічні матеріали, викликано турботою про користувачів Dr.Web. В першу чергу – про дітей.
Виробник антивірусного програмного забезпечення компанія «Доктор Веб» обмежила доступ до сайту Вконтакте.ру, визнавши його порнографічним. Про це йдеться в офіційній заяві компанії. Інші учасники ринку вважають, що цей крок необачний, – інформує ТСН.
Сайт Вконтакте.ру, заблокований батьківським контролем по категорії «Порнографія», буде недоступний навіть в тому випадку, якщо доступ до нього дозволений в розділі «Соціальні мережі». Як ідеться в повідомленні «Доктор Веб», обмеження доступу до Вконтакте.ру як до ресурсу, що містить порнографічні матеріали, викликано турботою про користувачів Dr.Web. В першу чергу – про дітей.
Не дивлячись на широку популярність ресурсу, адміністрація Вконтакте.ру не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами, йдеться в заяві розробників сайту.
Як зазначає керівник лабораторії контентної фільтрації «Лабораторії Касперського» Андрій Нікішин, у «Вікіпедії» трапляються і непристойні статті з відповідними ілюстраціями, але нікому не спадає на думку блокувати через це всю енциклопедію цілком.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus