USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці змагаються, хто кращий

10 Вересня 2013 15:24
Сьогодні, 10 вересня, волинські міліціонери змагаються за звання «Кращий за професією-2013».

Програма конкурсу передбачає перевірку теоретичного рівня знань зі службової підготовки, виконання практичних нормативів із вогневої підготовки, біг на 100 метрів та легкоатлетичний крос на дистанції 1000 метрів, рукопашний бій.

Команди, до складу яких входять молодші інспектори груп затримання та міліціонери-водії зі службовими автомобілями, після виконання загальних вправ мають позмагатися за напрямками своїх служб, повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

Так, молодші інспектори показуватимуть майстерність і правила поведінки під час нестандартних екстремальних ситуаціях, а водії доводитимуть свій професіоналізм у швидкісному маневруванні на службових автомобілях. Щоби завоювати почесне звання кращої групи затримання, командам доведеться позмагатися у 15-ти номінаціях спортивних та службово-прикладних дисциплінах.
Оцінювати результати конкурсу буде незалежна суддівська бригада, до складу якої входять спеціалісти з тактико-спеціальної, долікарняної, вогневої підготовок і психологи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus