USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни заподіяли області шкоди на 35 тисяч гривень

1 Серпня 2013 18:10
Штраф у кілька тисяч гривень загрожує місцевим рибалкам.Про це інформує Волиньрибохорона

Нещодавно поблизу старого русла річки Стир Годомицької сільської ради Маневицького району співробітники Маневицької дільниці Рибохорони з маневицькими правоохоронцями та громадськістю, виявили трьох осіб, які за допомогою забороненого знаряддя незаконно виловлювали рибу. Серед порушників - 2 мешканці Луцька та один - з Ківерець.

Рибалки наловили 105 щук, 1 плітку, 1 срібного карася та 2 ратанга загальною вагою у 8 кілограм. Вивезти свій вилов вони збиралися автомобілем «Мерседес-Спрінтер».

Встановлено, що ці громадяни рибному господарству України заподіяли шкоди на 35 тисяч 836 гривень.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 249 Кримінального кодексу України, та вже відомо - щонайменше цим громадянам загрожує штраф у розмірі 1700 – 3400 гривень, або позбавлення волі строком до 3 років, з конфіскацією знарядь і засобів лову, та незаконно добутих водних біоресурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus