USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин представлятиме Україну в Юрмалі. ДЕТАЛІ

16 Липня 2013 15:04
24-річний волинянин Аркадій Войтюк представлятиме Україну на пісенному конкурсі «Нова хвиля», який відбудеться незабаром у латвійському місті Юрмала.

Готуватися до змагання співак та його дівчина Юлія Сахневич полетіли ще 12 липня, - пише Gazeta.UA.

Аркадій Войтюк напередодні поїздки розповів, що люди часто сумніваються у чесності конкурсу, втім співак все ж вирішив спробувати потрапити на «Нову хвилю», і здобув перемогу.

«Ночами не спав, вчив і грав все підряд. Переглянув всі ролики про відбір. Бачив, що конкурсанти заспівали одну пісню, журі просить ще якусь, а ті: «Ой, а я не знаю». Тому у мене було по 17 варіантів.

На вимогу журі, у категорії «світовий хіт» заспівав пісню Елвіса Преслі, на «хіт країни» «Хепі енд» гурту «Бумбокс», на авторську - свою «Мамо». Мені сказали: «Все відмінно, молодець», - ділиться враженнями Войтюк.

Волинянин зізнався, що перед журі він говорив українською. Мовляв, більшість з них - українці, просто прикидаються.

Особливо успіхами та досягненями Аркадія Войтюка тішаться рідні.

Співак розповів, що батько й повірити не міг, що його син поїде на такий престижний конкурс, адже вважав, що участь у таких змаганнях - річ не дешева, бо на це треба мільйони доларів. А їх у родини Войтюка не має.

Співак наголошує, що поїздку в Юрмалу оплачують організатори. Він же сам собі продюсер.

«Бігаю скрізь, лягаю спати о третій ночі, встаю о сьомій ранку. Просто розумію, якщо я цього не зроблю, то замість мене не зробить ніхто. Б'юся в усі двері. Не беруть кліп, бо там українська мова», - нарікає він та додає, що пісню «Мамо» затвердили відразу.

«Організатори сказали, що це - моя пісня і більше нічого не захотіли слухати», - зазначає юнак.

Нагадаємо, нещодавно перший кліп Войтюка з'явився в мережі.

Конкурс «Нова хвиля» відбудеться в латвійському місті Юрмала з 23 по 28 липня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
FLP Показати IP 16 Липня 2013 23:19
Перемоги щиро бажаю. Мен1 дуже його сп1в подобаеться. Я голосувала за цього юнака, коли в1н приймав участь в п1сенному конкурс1 в Укра1н1.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus