USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Винайшли технологію пом’якшення комп’ютерної графіки

17 Березня 2010 16:32
Учені розробили новий метод для комп\'ютеризації світла.
Професори одного з американських коледжів Морган МакГір і Девід Любке представили новий алгоритм, що має поліпшувати комп\'ютерну графіку відео ігор.
Затим учені розробили новий метод для комп\'ютеризації освітлення і джерел світла. Їхня доповідь на тему нової розробки отримала найвищу нагороду на минулорічній Конференції високопродуктивної графіки.
Відеоігри мають більш швидке зображення, ніж фільми. Тому розробники відеоігор борються за максимально можливу якість комп\'ютерної графіки.
Оскільки в комп\'ютерних іграх зростає ступінь інтерактивності, розробники прагнуть зробити графічні процеси у 500 разів швидшими, ніж вони є зараз.
Алгоритм американських вчених добре підходить для високої швидкості обробки інформації. Впродовж наступних двох років вони будуть застосовані у виробництві нових відео ігор пише Gazeta.ua за матеріалами ScienceDaily
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus