USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра вода буде максимально енергетичною. Доведено наукою

18 Січня 2010 16:43
Науковці свідчать, що завтра фіксуватиметься пік зростання енергетичних властивостей води.
Про це розповідає директор інституту  Михайло Курик – пише журнал  «Ваше здоров’я» .
Протягом багатьох років Інститут екології людини досліджує фізично-хімічні показники води, взятої з різних джерел, у буденні та святкові дні, до і після релігійних обрядів.
Дослідники побачили чітку й дуже цікаву закономірність. Починаючи з кінця грудня, фізично-хімічні показники води починають змінюватися. Зокрема, і її кислотно-лужний баланс – параметр, який відповідає за енергетичну характеристику.
Фізичні прилади і хімічні аналізи засвідчили потужне зростання енергетичних властивостей води. пік якого припадає на 19 січня – кажуть науковці.
Сьогодні ввечері, 18 січня, та завтра у день християнського свята Водохреща, у храмах освячуватимуть воду.
Здавна свяченій воді Церква приписувала особливу благодатну силу. До неї ставляться з особливою пошаною і використовують як оберіг, як талісман, як захист від зла.
Церковнослужителі кажуть, що 19 січня Божа Благодать сходить на землю й освячує всю водну гладь. І не тільки водну, а й всі інші предмети, якими користується людина.
Віруючі відвідують в цей день церкву, бувають біля природних водойм, запасаються  свяченою водою на весь рік.
«Сучасна наука не може поки що підтвердити цілющість свяченої води, хоча на практиці відомі факти зцілення», - каже науковець Волинського національного університету імені Лесі Українки, хімік Віктор Сомов, сфера дослідження якого – властивості води.
А от настоятель Свято-Покровського храму села Маяки, капелан ВНУ протоієрей  Михайло Бучак підтверджує цілющість свяченої води. Він стверджує, що багато раз бачив зцілення, яке відбувалося завдяки свяченій воді: зникали головні болі, загоювалися  рани, проходили недуги у немовлят. «Якщо науковці говорять про енергетику води, то ми говоримо про воду, як про носій духовного стану. І тому вода без благословення, а з прокляттям може справді нашкодити» - каже священик.
Михайло Бучак посилається на японського дослідника Масару Емото, відомого своїми експериментами над водою. Цьому вченому  вдалося розгадати феномен свяченої води та пояснити його суть сучасникам.  З \'ясувалося, що вода реагує на слова, інтонацію, настрій людини, яка перебуває поруч, на тварин, рослини та будь-які інші речі й предмети, а також відчуває вплив побутової техніки, зокрема, телевізора, мікрохвильової пічки, мобільного телефону тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus