USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авіаудар по найманцях «Вагнера»: Кремль спіймали на брехні

15 Лютого 2018 11:36
На лікування у госпіталі Міністерства оборони РФ привезли десятки росіян, які постраждали внаслідок авіаудару коаліції США по армії союзників президента Сирії Башара Асада.

Про це пише "Німецька хвиля".

7 лютого сили коаліції в Сирії завдали авіаудар по армії союзників Асада. Серед 200 загиблих були і російські найманці "Вагнера". Проте в РФ відкинули факт присутності російських військових серед постраждалих. Зокрема, з заявою-спростуванням виступав прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Проте джерела агентства Bloomberg заявили, що серед поранених у результаті авіаудару є і російські найманці. Їх вже лікують у військових госпіталях Москви і Санкт-Петербурга.

При цьому, за словами джерела, кількість загиблих росіян постійно зростає, через важкі травми.

Також підтвердив присутність у лікарнях Москви та Санкт-Петербурга поранених росіян після авіаудару США і координатор партії "Інша Росія" Олександр Аверін.

"Є така інформація. Скільки всього надійшло в лікарні, поняття не маю, мені ця інформація недоступна. Я знаю, що доставлені, зокрема, в Москві в Бурденка і Вишневського", – розповів Аверін.

Що таке ПВК "Вагнер"? Приватна військова компанія "Вагнера" – російська нелегальна приватна військова структура. Брала участь у бойових діях на Донбасі і в Сирії на стороні Росії. Бійці компанії неодноразово нагороджувались державними нагородами за особистими неопублікованими наказами президента Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ой Показати IP 15 Лютого 2018 14:29
Ниправда, ниправда! Ихтамнет! Теперь уж точно ихтамнет, ХАХАХА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus