USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Винахідлива волинська бабуся видавала себе за члена виконкому

22 Листопада 2013 07:00
Волинську пенсіонерку змусять сплатити штраф за неправдиві покази у суді.

Так, під час слідства, жінка, будучи свідком, дала неправдиві показання. Обвинувачена сказала, що вона є членом виконавчого комітету Устилузької міської ради, - пише «Під Прицілом».

Суддям пенсіонерка розповіла, що у 2007 році члени виконавчого комітету вирішили оформити право власності СВК «Україна» на приміщення цегельного заводу, що знаходиться в Устилузі.

Навіть під час наступних судових засідань вона продовжувала обманювати представників Феміди, аби допомогти обвинуваченому уникнути кримінальної відповідальності.

Однак пізніше встановили, що жінка давала неправдиві свідчення, попри те, що її неодноразово попереджали, що це злочин і за його скоєння вона понесе покарання.

Зрештою судді вирішили стягнути з винуватиці штраф у розмірі 500 гривень.

Жінка свою вину не визнала і відмовилась давати будь-які пояснення, як на досудовому розслідуванні, так і в суді. До того ж, вона подала апеляційну скаргу, в якій просить скасувати вирок суду.

Утім скаргу вирішили повернути заявниці без задоволення її вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не юрист Показати IP 22 Листопада 2013 09:28
Ну, що таке 500 грн. штрафу, якщо платили їй, мабуть, набагато більше за ці покази...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus