USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для дітей волинських бійців пропонують відпочинок за кордоном

3 Лютого 2015 13:59
Завдяки співпраці Соціально-християнської партії з іноземними структурами, на Волині організовують безкоштовний відпочинок для дітей, чиї батьки несуть службу в АТО або загинули в ході бойових дій.

Про це стало відомо під час виставки-зустрічі «Гроші країн колишнього Союзу. Допомагаємо АТО».

Як зазначив голова Волинської обласної організації «Соціально-християнська партія» Петро Папач, з’явилась пропозиція організовувати відпочинок за кордоном для дітей, чиї батьки відстоюють територіальну цілісність країни або загинули в ході війни на Сході України.

«Ми готові відправляти у закордонні поїздки дітей. Є за кордоном організації, які запрошують на відпочинок дітей. Їм там організовують проживання та харчування. Недавно їздила група в Польщу – залишились задоволені. Тому якщо хтось має бажання – звертайтесь», - стверджує очільник Соціально-християнської партії.
Петро Папич зауважує, що з часом географію подорожей планують розширити. Окрім міст сусідньої Польщі, відправлятимуть діток в Італію та країни Прибалтики. З його слів, такі подорожі будуть абсолютно безплатними. Єдине, за що доведеться викласти певну суму коштів з власної кишені, – це страховка для виїзду за кордон дитині та, власне, доїзд до кордону. Проте, з його слів, кошти ці є невеликими в порівнянні з тим, скільки вартував би такий відпочинок, якби його організовували своїми силами.

Одночасно, пропонуватимуть меценатам оплатити страхування та трансфер дітлахів, щоб для їх батьків відпочинок не вартував нічого. Перші групи юних туристів планують відправляти вже з весни цього року, а тому Петро Папач закликає батьків звертатись в організацію та бронювати місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus