USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бійці «Азова» затримали ватажка терористів ДНР

13 Липня 2014 08:00
Бійці батальйону «Азов»,у якому служать і волиняни, затримали одного з лідерів бойовиків ДНР Дружківки Василя Черненка. Черненка звинувачують у нападах на українських військових та організацію терористичних груп.

Про це представники батальйону «Азов» повідомляють на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Відносно Черненка зібрано достатньо доказів його протиправну діяльності, а саме: ця особа причетна до нападів на українських військових та організацію терористичних груп. Зі слів численних свідків, Василь Черненко брав участь в блокуванні військової техніки, в організації проросійських мітингів, в затриманні людей і утриманні заручників, вивішуванні російського триколору на адмінбудівлях", - йдеться у повідомленні.

Операція по виявленню терористів та сепаратистів спецбатальйоном «Азов» триває.

Нагадаємо, у складі батальйону «Азов» воюють 15 волинян, з них – 12 лучан.

Волинянии з батальйону Азов написали сьогодні на своїй сторінці Вконтакте «Волиняни в чорній формі»:

«Вас вітають волиняни, що воюють в батальйоні Азов. Щодня ми виїжджаємо на різного роду бойові завдання: патрулюємо кродон, нейтралізуємо бойовиків, викриваємо схеми якими до терористів постачається зброя, продукти та гроші. Кожний виїзд для будь-кого з нас може бути останнім, і ми це прекрасно розуміємо. Таке враження, що добрі люди, які нам допромагають, і вищі сили на нашій строні. Дякуємо Вам що ви є. Дякуємоза вашу підтримку як моральну так і матеріальну(фотозвіт додається). З такою турботою перемога обов'язково буде за нами! Якщо хтось бажає допомогти фінансово, ось реквізити банківської картки: 5168 7572 3870 1009 (PrivatBank).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини9 липня, волиняни з «Азову» виявили російських диверсантів.

Окрім цього, командир Волинської чоти Цезаря батальйону «Азов» розповів про бій в Маріуполі 13 червня, під час якого місто повністю очистили від терористів, затримали 40 бойовиків.

Нагадаємо, керівники батальйону територіальної оборони «Азов» приїдуть до Луцька, щоб взяти участь у фестивалі українського опору «Бандерштат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Михайло Показати IP 13 Липня 2014 09:12
Черненко - сепаратист? Відео взагалі ні про що! А сепаратизм і тероризм - це інший світогляд, інші політичні погляди??? У його виступі я не побачив і не почув ні сепаратизму, ні тероризму! Людина, яка трактує свої думки не так, як хоче цього нова влада стає сепаратистом і терористом! Це просто в голову не вкладається! Чи може він не правильно сказав, що потрібно з народом радитись і виносити всі глобальні питання на референдум? Чи, можливо, був неправий на рахунок націоналістичних партій, по типу "Свободи", які явно не як європейці ведуть себе у залі засідань Верховної ради, а вже й страшно думати, які вони, коли їх не бачать камери! Невигідно владі, щоб люди чули таких, як Черненко. Їм краще, щоб люди були необізнаним бидлом, яким можна було б керувати! Прийшовши до влади нові сили й справді знову не спитали у народу про економічний курс нашої держави, натомість тихенько-швиденько підписали "асоціацію з ЄС". Як не поважала влада простих людей - так і не поважає!
Анонім до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 10:34
Послухай мішаня ,щось фігню ліпиш нікому не важливо що ти почув і що ти думаєш тим більше судячи з твого комента ти повний довбень,як раз то влада і пвдписала угоду прислухавшись до народу друге питання чому ще дось вона йго не ратифікувала,а що до критики влади то напевно требе подивитися спочатку на кожного з на і подумати що за цей час зробив я ми звикли пристосовуватися до життя і тому коли нам не вистачало на життя ми користуючись своїм тим чи іншим положенням берем хобарі крутимо всілякі махінації і ніяк і в теперешній ситуації мінятися не хочемо мавляв ніхто нам нічого не дає не змінює,то давай я і дальше буду жити так як і жив ,прицьому нещадно критикувати всіх і вся і сасуджувати всіх,а можливо ворто зачекати дати можливість розумним людям працювати ну ми ж терпіли яника 3 роки,а тут за два місяці хочемо не зрозуміло що і від кого причому при складній ситуації і зовнішній агресії і внутрішніх всіляких провокаціях.Так звичайно міняти треба практично всіх керевників влади і правохоронних органів але спочатку треба підготувати їм заміну,ну не ставити такого як ти пустозвона який зараз вопить я.а запропонуй тобі посаду ти зразу будеш працювати на свій інтерес)))) ТАК що розслабся прийми правельну позу і чекай!
Михайло до Анонім Показати IP 13 Липня 2014 11:41
Щодо вас анноніме, По-перше, на ти ми ще не переходили! По-друге, лаятись та ображати будете своїх діточок! Вам же я раджу, навчитися грамотно писати та ставити розділові знаки - гидко читати! По-третє, у кожного є своя думка! А ви думаєте, як оте стадо, про яке я писав! Ще... То до якого народу прислухалися? До того що на "майдані" стояв? В Україні 36531335 виборців, то до якого народу прислухалися???
Анонім до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 11:50
в мене звісно ще багато аргументів,але тобі я їх наводити не буду і пишу я тут не диктант а тобі вшивому запроданцю те що про тебе тому лови як є! тобто ти підтримуєш сепаратистів і терористів і розділяєш їхню думку ,а патріотів УКРАЇНИ ти називаєш стадом і вважаєш що їх куди меньше ніж цього сепаратиського зброду,ну-ну!
Михайло до Анонім Показати IP 13 Липня 2014 11:57
Я такого не казав про патріотів! То ваші слова! Не переходьте на особистості, мене ви не знаєте! І підтримую чи не підтримую супаратистів і терористів не має значення, у мене є власна думка, а не та яку вам всім нав’язують ЗМІ та верхівка нашої влади! Один з прикладів в тому, що федералізація і децентралізація влади - це одне й те ж саме, так чому ж люди на сході, котрі прагнуть федералізації - терористи і сепаратисти, а Президент - хороший дядя?! Не поясните аргументатор?!
Анонім до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 12:39
та ну послухай задовбали ви вже психи зі своїми власними думками,як що вона вже в тебе є і наскільки як ти кажеш вона власна ,а не взята з інтернету і телебачення то і тримай її при собі,а не виправдовуй своїми бреднями всяку мерзоту!
Анонім до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 12:46
ви прагнучі люди спершу пойміть значеення термінів про які ви кажете ,а тоді вже чогось прагніть!
Титушко до Анонім Показати IP 14 Липня 2014 01:00
Нехорошая черта одной из ближневосточных наций -оскорбить лично ,а потом переходить к вопросу.
Проста людина до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 10:37
До чого тут відео? Якраз зараз нам усім тут на відео злочиненець признається у всіх своїх злочинах... Довго чекати прийдеться... Читайте статтю уважно Михайле: "Василь Черненко брав участь в блокуванні військової техніки, в затриманні людей і утриманні заручників ", "ця особа причетна до нападів на українських військових та організацію терористичних груп"... Цього мало? До чого тут "Свобода"? Ви би сприйняли істину по-іншому, якби на місці заручників, що перебувають у полоні у цих "людей, які трактують свої думки не так, як хоче цього нова влада", були, не дай Бог, ваші рідні: мама з татом, дружина і діти... Після такого вашого коментаря хочеться довідатись, кому служите ви? І це бажання не тільки у мене одного...
Михайло до Проста людина Показати IP 13 Липня 2014 11:33
На відео людина говорить досить адекватні речі, враховуючи нинішню обстановку в країні та, зокрема, регіоні. А ви, шановний, за ручку його тримали коли він це все робив, чи може ваших родичів він у заручниках тримав! Я щось не бачу в нього ні автомату в руках, ні балаклави! Знаєте у чому проблема - інакомислечі визивають у вас чи то агресію, коли ви починаєте переходити на особистості і писати х.з. що!
Анонім до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 11:42
на відео вбивця і тому він не може бути адекватним і тим быльше говорити щось розумне,це лицимірство ! не троль тут!немає згідних з тобою тут людей пойму це і хватить ставити собі в підримку голоси!
Михайло до Анонім Показати IP 13 Липня 2014 11:49
Як скажете!
Проста людина до Михайло Показати IP 13 Липня 2014 12:47
Ви помиляєтесь Михайле, щось подібне до агресії віє від ваших коментарів... Оскільки ви не справляєте враження наївної людини, а досить впевнено і неодноразово заперечуєте причетність Василя Черненка до злочинів, викладених у статті, то може ви "за ручку його тримали коли він це все робив"? А тому, як "проста людина" раджу вам не шукати тріску в очах українських патріотів, коли у ваших очах десятки кубометрів лісу... Зрадника видно одразу ж, він ніколи не викличе розуміння, а тільки огиду, та й доля зрадника всім відома - це доля іуди... Зупиніться нарешті!
СЕРГІЙ Показати IP 13 Липня 2014 18:56
Те ,що донецькі сепаратисти періодично вдаються до терористичних методів боротьби з укр.армією та київською владою, немає нічого дивного. В історії ми це бачимо постійно. Доречі, ОУН Бандери теж використовували терор у боротьбі проти польської влади у передвоєнний час. Все це проходить на тлі інфомаційної війни .Одна сторона трактує це як тероризм, інша- як визвольну боротьбу та боротьбу проти укр. нацизму.Якщо українські військові не зможуть у силовий спосіб за 1-2 місяці= зачистити= Донбас,то український уряд змушений буде припинити АТО і піти на переговори із донецькими сепаратистами. Багато при цьому буде залежати від позиції канцлера ФРН Меркель та президента Росії Путіна.Доречі, захоплені НКВД бандерівські ватажки у післявоєнні роки ,теж, нерідко, =добровільно=каялись та признавались у тероризмі та бандитизмі.. Звертаюсь до редакції ВН з проханням, не видаляти мої коментарі,нічого антидержавного в них не має
Анонім Показати IP 14 Липня 2014 10:34
Михайло прав на 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus