USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Благодійники допомагають підопічним Луцького терцентру

20 Листопада 2013 13:13
Підопічних Луцького територіального центру забезпечили безкоштовним харчуванням та засобами гігієни. Директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин подякувала за благодійну допомогу.
Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради сьогодні, 20 листопада.
Так, з міського бюджету на харчування підопічних терцентру виділили понад 63 тисячі гривень.
Утім, зі слів Лариси Боярин, не обійшлось і без добрих справ з боку однієї з недержавних організацій. Так, завдяки співпраці з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», протягом поточного року продуктовими наборами забезпечили 509 громадян, одягом та взуттям - 1836 громадян, допоміжними засобами пересування 254 особи, придбали 1380 упаковок підгузників для дорослих та 1620 калоприймачів.
Упродовж 9 місяців 2013 року безкоштовним гарячим харчуванням в їдальні терцентру забезпечили 969 громадян, з яких благодійники додатково профінансували харчування 228 осіб.
«Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» ще виділив 100 тисяч гривень для придбання кухонного інвентаря та обладнання терцентру, а також профінансував ремонт кухні. Спасибі їм за це», - подякувала Лариса Боярин.
Своєю чергою, заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич відзначила високий професійний рівень надання соціальних послуг: «Допомога, яку надає лучанам Департамент соціальної політики, Територіальний центр соціального обслуговування громадян є адресною і дуже відчутною. За 10 місяців 2013 року благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» на соціальні проекти у Луцьку надано допомогу на суму 1 мільйон 864 тисяч гривень, з них 316 тисяч - на проекти, які реалізовувалися спільно з Територіальним центром соціального обслуговування. І надалі фінансування соціальних програм залишиться одним із пріоритетних напрямків діяльності благодійного фонду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus