USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через аварію на кількох вулицях в Луцьку - проблеми з водопостачанням

1 Травня 2017 15:11
Через прорив труби на водогоні у декількох будинках в Луцьку виникли проблеми з водопостачанням.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в КП «Луцькводоканал».

В редакцію звернувся місцевий мешканець Павло Сойко та повідомив, що в районі гіпермаркету «Там-Там» - проблеми з водопостачанням.

«Мешканці району «Там-Там» залишили без води! Кажуть, що на водоканалі трапився прорив. От тобі і 1-е травня…», - бідкався лучанин.

Своєю чергою, в «Луцькводоканалі» повідомили, що на водогоні дійсно трапився прорив труби, що йде під землею. Як результат, мешканці будинків на вулиці Карпенка-Карого, Олексія Шума і деяких прилеглих вулицях мають проблеми з водопостачанням.

«Вода є, але тиск низький. Не вистачає, аби підняти воду на верхні поверхи будинків», - зазначили у «Луцькводоканалі» та додали, що аварію планують ліквідувати до 17:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus