USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДАІ підтверджує, що не може гарантувати безпеку на автошляхах

13 Серпня 2013 16:59
Державтоінспекція констатує неможливість гарантування зі свого боку безпеки на дорогах, оскільки помітно бракує кадрів. Про це заявив начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при Міністерстві внутрішніх справ Сергій Будник, інформує ТСН.
З його слів здебільшого в особистому штаті відділення ДАІ працюють 3-4 людини. 70% місцевих відділень державтоінспекції мають нестачу співробітників. «Як ви розумієте, забезпечити безпеку з таким особовим складом і такими технічними можливостями, і таким законодавством на сьогодні неможливо. У зв'язку із цим ми й спостерігаємо певне збільшення кількості ДТП, насамперед, у районах сільської місцевості», - пояснює Будник.
На його думку, перехід на автоматичну фіксацію порушень міг би суттєво збільшити рівень безпеки на дорогах. Будник повідомив, що з початку поточного року зафіксовано порівняно небагато - 64 ДТП, що відбулися через низьку якість дорожнього покриття, із загальною кількістю жертв 25 людей.
Натомість хороші дороги сприяють ДТП на думку даішника. «На жаль, тільки ми зробимо гарну дорогу, відразу починаються ДТП через перевищення швидкості», - зазначив Будник.
Також Будник наголосив, що, відповідно до статистики, кількість смертельних ДТП скорочується, але внаслідок того, що ці аварії мають суспільний резонанс, створюється цілком протилежне враження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 13 Серпня 2013 17:54
ДАІшники ваще оху...лі, зупиняють без причини, хамлять, не представляються... кароче бидло повним словом!
очевидець Показати IP 13 Серпня 2013 23:36
Якщо трапляється аварія чи будьяка трагедія тоді без ДАІ нікуди,то майте будьласка повагу!!!! А ще станьте хоть на один день на їхнє місце при нинішньому керівництві та пезпрідєльній владі і тоді побачете,не суди і не будеш судим!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus