USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Де і коли можна буде попрощатися з загиблими волинянами. ЗМІНИ

21 Лютого 2014 20:17
Заупокійна служба – парастас, запланована на сьогодні, 21 лютого, на 23:00 – відмінена.

Про це написала Марія Доманська у мережі Фейсбук.

Завтра,у суботу, 22 лютого, об 11:00 таки відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору тіла Сергія Байдовського. Саме тіло убитого прибуде до Луцька лише сьогодні увечері.

Хода у суботу, відповідно, теж - відмінена.

Після служби тіло Байдовського доставлять до Нововолинська.

У неділю, 23 лютого, об 11:00 відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору тіла Василя Мойсея. Опісля відбудеться хода до Меморіалу Слави. Там же відбудеться його поховання.

Тіла Івана Тарасюка з Олики та Едуарда Гриневича з села Деревок Любешівського району одразу будуть відправлені до їх малих Батьківщин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
іра Показати IP 21 Лютого 2014 20:54
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!! ОБЩАК ПР - "ЗАХІДІНКОМБАНК" ( м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15 ) фінансує "тітушек", які вбивають людей. Керівник ОБЩАКУ -Галина СКИБА, і її провина в смертях Героїв Майдану.
lutchanka до іра Показати IP 21 Лютого 2014 23:16
ти що - зациклилась на тому "західінкомбанку"?! В такому разі до психіатра! Теж коментаторка недолуга знайшлась! Ти. мабуть, гроші від Скиби "тітушкам" носила? Якщо маєш на неї "зуб", то вирішуй з нею і не пхай цю дурню туди, де їй не місце. У людей страшне лихо, а ти патякаєш, як з лихоманки...
Повстанець Показати IP 21 Лютого 2014 23:21
Вибачте, що в день скорботи за полеглими героями висловлюю своє обурення, але... скажіть, що за недалека людина придумала поховати хлопчину на меморіалі??? там де щодня поруч рухаються автомобілі і ходять перехожі, вигулюють собак, а по ночах горлає всяка босота. невже ті, хто це придумав, вважає, що таким чином віддасть належну шану полеглому активісту??? навіщо ця "показуха", від якої аж тхне якоюсь солдепівщиною??? А чи подумали ви про матір, яка змушена буде тепер на очах у всього міста приходити до сина, щоб побути з ним??? Вона вас проклинатиме. Прошу вас, СХАМЕНІТЬСЯ, доки не пізно. Віддайте шану хлопцеві гідно за християнським звичаєм - на цвинтарі, у спокої та тишині - так, як це належить бути. Там, де до нього зможуть у будь-який момент прийти батьки та рідні, щоб побути НАОДИНЦІ. А для усіх полеглих "Волинської сотні" поставте на меморіалі пам"ятний знак, до якого зможуть приходити лучани, а ви проводити свої мітинги. Сумую за кожним полеглим.... ГЕРОЯМ ВІЧНАЯ СЛАВА
я до Повстанець Показати IP 22 Лютого 2014 15:41
його мати і батько на заробітках за кордоном, сам Василь був не з Волині, а в Луцьку мешкає його брат,тому так і вирішили
Ольга до Повстанець Показати IP 23 Лютого 2014 13:46
"Меморіал" і є давнім християнським цвинтарем. Мої батьки живуть там поряд, ми це місце інакше не сприймаємо, як цвинтар. Його в 70-х роках совєти рознесли бульдозерами і понаставили свого граніту.
jjj Показати IP 21 Лютого 2014 23:45
народе не відступай
т-6 Показати IP 21 Лютого 2014 23:47
Есть информация о всех,и все! И о папах и о мамах и о имуещстве и о любовницах и любовниках.О машинах о дачах о бо всем.МЫ ни чего не забудем и ни кто не забыт.Это не 2004 год.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus