USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Демобілізовані волиняни із сіл мають нові можливості працевлаштуватися

24 Квітня 2015 14:47
Для демобілізованих учасників АТО, які мають паї, тепер стали доступні послуги центру зайнятості. Нові законодавчі зміни дозволяють волинянам пройти безплатно перекваліфікацію та отримати гроші для початку свого бізнесу.

Про це йшлося під час прес-конференції директора Волинського обласного центру зайнятості Раїси Кучмук на тему «Доступність соціальних послуг в обласній службі зайнятості» сьогодні, 24 квітня у Луцькому міському центрі зайнятості.

«Із майже 1,5 тисячі демобілізованих на Волині, близко 700 чоловіків повернулися в сільську місцевість, втім, у центри зайнятості звернулися лише 120 людей. Зауважу, що колись із сільської місцевості у центр не зверталися, бо були прив’язані до землі. Втім, зараз усе змінилося, й ми закликаємо військовозобов’язаних приходити до нас, навіть, якщо мають паї. Ми допоможемо із працевлаштуванням, проведемо професійне навчання чи допоможемо отримати одноразову допомогу для започаткування власної справи», - звертається до демобілізованих Кучмук.
Вона додає, що центри зайнятості формують банк бізнес-ідей, якими готові ділитися з учасниками АТО, що проживають у сільській території
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 22:51
не потрібна органзація роботу знайти через них -не реально.
яка брехня Показати IP 25 Квітня 2015 13:30
в це може повірити людина або тупа або яка ніколи не попадала до приміщення ціеі банди по розкраданню наших грошей в особливо великіх розмірах.наберіть в гуглі як дочка хозяіна пані кучмук ламборджині в монте-карло човпе.цікава доля татка
Правда до яка брехня Показати IP 25 Квітня 2015 19:31
Татко вже рік як постав перед Господем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus