USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Для волинян відкрилися надсучасні лабораторії Німеччини

20 Жовтня 2014 12:42
Волинянка Наталія Федорчук взяла участь у практичних заняттях з генетики, молекулярної біології та нейрофізіології у найсучасніших лабораторіях Німеччини.

Про це редакції Інформаційного агентства Волинські Новини розповіли користувачі сайту у рубриці «Повідом новину».

З 5 по 12 жовтня 2014 року в місті Геттінгені (Німеччина) Національним центром “Мала академія наук України” проведено Другу наукову школу з біохімії для школярів на базі експериментальної лабораторії для молоді “XLAB”.

Волинську область представляла Наталія Федорчук, учениця 11 класу Волинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради, слухачка секції медицини комунальної установи “Волинська обласна Мала академія наук”.

Програмою наукової школи були передбачені лекції та практичні заняття з генетики, молекулярної біології та нейрофізіології у найсучасніших лабораторіях під керівництвом провідних фахівців, науковців Геттінгенського університету ім. Георга Августа. Робоча мова наукової школи - англійська. Після закінчення навчання Наталія отримала сертифікат.

Заняття у Другій науковій школі з біохімії на базі лабораторії для молоді “XLAB” свідчать про серйозність намірів слухачки. Поїздка у Геттінген стала поштовхом до продовження роботи над своїми першими науковими проектами, заохоченням до подальшої пошуково-дослідницької діяльності.

“Школярів, які цікавляться нейрофізіологією, не так уже й багато, - переконана Наталя. - Адже, щоб виконати грунтовне дослідження, потрібна сучасно оснащена матеріально-технічна база. В лабораторії

“XLAB” мала можливість провести унікальні досліди, набути досвіду експериментальної діяльності, поспілкуватися з науковцями світового рівня, познайомитись з однолітками, які захоплюються наукою, з різних країн світу. Тому усім бажаю прагнути до знань, вони обов’язково стануть основою майбутніх успіхів!”
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus