USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для луцької малечі відкриють центри творчості

4 Вересня 2013 08:00
У декількох садочках міста розпочнуть роботу центри дитячої творчості. Про це розповіли учасники проекту під час прес-конференції, - пише сайт Волинського інформаційного порталу.

Керівник програми «Суспільство втілення дитячих мрій» Людмила Самчук розповіла, що програма – це соціально орієнтований проект, покликаний сприяти дитячій творчості. Зі слів жінки, на разі, в дитячих центрах, які покликані розвивати малюків, - значні проблеми з фінансуванням. Тому громада і благодійники повинні допомагати дітям проявляти свої таланти.

Саме з такою метою започаткували іменну програма В’ячеслава Теліцина «Суспільство втілення дитячих мрій». Її суть полягає в тому, що батьківським комітетам та опікунським радам дитсадків запропонують взяти участь у конкурсі на облаштування в навчальних закладах центрів дитячої творчості. Напрям творчості батьки можуть вибрати самі: це може бути як традиційне малювання, так і якась екзотична галузь на кшталт оригамі. Тим закладам, як виграють грант, буде надано необхідне матеріально-технічне забезпечення (мольберти, фарби абощо).

Конкурс триватиме протягом двох місяців, потім же організатори оголосять переможців. Орієнтовно це буде 5-6 ДНЗ, однак суму, яку планують витратити на програму, керівники поки що не визначили. Варто додати, що конкурс відбуватиметься між батьківськими комітетами, їм же і надаватиметься матеріально-технічне забезпечення. Тобто адміністрація садочків жодним чином не буде причетною до конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus