USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для поїздок до країн ЄС необхідно паспорт,виданий в останні 10 років

17 Жовтня 2013 21:05
У зв’язку з набранням чинності 19 липня цього року змін до Шенгенського кодексу про кордони, які, серед іншого, доповнюють статтю 5 Кодексу новою вимогою, що при в’їзді до країн ЄС громадян третіх держав «проїзний документ повинен бути виданий не раніше, ніж протягом останніх 10 років», - йдеться на сайті облдержадміністрації.

З метою уникнення ускладнень для громадян України, які користуються паспортами громадянина України для виїзду за кордон із продовженим терміном дії та планують поїздки до країн ЄС, рекомендують подавати за місцем постійного проживання відповідні клопотання про оформлення нових закордонних паспортів.

Волинські Новини застерігають: у луцькому паспортному столі можуть вимагати довідку про несудимість, яка насправді не входить до списку документів, необхідних для виготовлення закордонного паспорта.
ЧИТАТИ ЩЕ: КУДИ ЙДУТЬ МІЛЬЙОНИ, «ВИДУРЕНІ» З ВОЛИНЯН ЗА НЕПОТРІБНУ ДОВІДКУ ПРО НЕСУДИМІСТЬ
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 044 238 1766 або на веб-сайті Міністерства закордонних справ у розділі «консульські питання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 18 Жовтня 2013 08:37
Так було завжди! і На паспорті вказується що він дійсний 10 років? На кого розрахована стаття? БРЄД! Чи хочете щоб побільше людей набрались паспортів без біометричних даних, а згодом зробите їх недійсними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus