USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для юних лучан - «майстерки» від пластунів

5 Вересня 2013 09:22
Серію щотижневих безкоштовних творчих майстер-класів для дітей та молоді проводить станиця Луцьк Пласту - Національної скаутської організації України.

«Якщо ви не байдужі до всіляких рукодільних дрібничок, любите не тільки милуватись ними, а й виготовляти власними руками, тоді запрошуємо приєднатись до наших майстерок, на котрих ви зможете зробити оригінальний подарунок собі або близьким людям. На творчих заняттях ви зможете познайомитись з різноманітними техніками та видами декоративно-прикладних робіт: квілінг, декупаж, листівкарство та паперопластика, вишивка стрічками та бісером, букети з цукерок, тропіарії та багато іншого», - розповідають організатори.

Майстер-класи за складністю орієнтовані на дітей віком від 10 років, але з певною періодичністю відбуваються майстерки і для дітей віком від 2 до 6 років, та від 6 до 10 років.

Попередній запис за телефоном: 097 944 81 19 (Юлія). Також за цим номером можна уточнити актуальний розклад майстер-класів і розподіл на вікові групи.
Дані майстер-класи проходить в рамках мистецького проекту «Поцілунок музи», фінансованого Грантом Президента України для обдарованої молоді на 2013 рік.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus