USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

До Дня УПА луцькі музиканти презентували кліп. ВІДЕО

16 Жовтня 2013 08:36
Кліп на честь 71-ої річниці створення Української Повстанської армії презентував вокаліст луцького гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк (Колос). У відео до пісні «За тебе» трьох повстанців переслідують члени НКВД.

«Ми знали, що у цій страшній війні не маємо права ворога боятися», - співає у пісні Сергій Мартинюк. Він також виконав роль головного повстанця.

«Упівці тікають з оточення, а один із них, щоб урятувати своїх побратимів, вирішує відволікти ворога. Таким чином він потрапляє до рук енкаведистів», - розповідає співак про сюжет кліпу. На його думку, в Україні музикант повинен мати громадянську позицію, інакше це як мінімум безвідповідально.

«Робота над піснею «За тебе» - для нас справа честі. Подвиг героїв УПА для всіх має лишатись нагадуванням про тих, завдяки кому ми зараз живемо під мирним небом у незалежній державі. А ще для когось нагадуванням про те, що рано чи пізно в українців може увірватися терпець і вони ще далеко не забули, що таке криївки та боротьба з тими, хто посягає на святе. Тільки вестися вона буде в дещо інших умовах та іншими засобами – сучасними», - додає Сергій Мартинюк.

Режисером кліпу виступив Сергій Шараєвський, який представляє продакшн-студію «ПравдаPRO».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
медіа Показати IP 16 Жовтня 2013 09:16
А "герой" кліпу у пілоточці НКВС - круть!:) Навіть форми того УПА нема, а вони хизуються...!:)))
Александр до медіа Показати IP 16 Жовтня 2013 10:09
Ну так нельзя же для клипа надеть "историческую" форму УПА. Вдруг его "раскрутка" до Польши дойдет:))
СБУ Показати IP 16 Жовтня 2013 11:06
Гарна пісня,правдивий кліп.Молодці хлопці,справжні герої.
анонімус до СБУ Показати IP 16 Жовтня 2013 11:43
сказав СБУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus