USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

До Луцька їде бургомістр Варшави

27 Листопада 2013 18:54
На Міжнародний молодіжний форум у Луцьк приїдуть делегації учасників з шести країн світу. Серед них: Грузія, Польща, Росія, Молдова, Туреччина, Білорусь. Також учасниками форуму стане 29 українських організацій.

Нагадаємо, 30 листопада і 1 грудня, у Луцьку відбуватиметься перший Міжнародний молодіжний форум.

Як повідомили організатори, Серед офіційно запрошених гостей форуму - голова всеукраїнської студентської ради Олександр Тур та один з трьох бургомістрів Варшави - Мілош Горецькі. Олександр Тур долучиться до круглого столу на тему «Студентська Європа». У той час, як польський гість розповість про європейський досвід Польщі та ситуацію у молодіжному громадському секторі.

Зацікавленість у Форумі виявило Міністерство сім’ї, молоді та спорту Грузії. Транзитом з вільнюського саміту про асоціацію з ЄС до Луцька приїдуть директор та заступник директора Фонду розвитку молоді при Міністерстві Грузії у справах сім’ї, молоді та спорту.

Довідка. Бургомістр — голова міської або місцевої адміністрації (виконавчої влади) в німецькомовних та більшості германомовних країн. У великих містах часто бувають бургомістри районів. В такому випадку голова всього великого міста звичайно зветься «Головний бургомістр». В містах Річі Посполитої, що належали до Магдебурзького права, бургомістр - це голова магістрату, якого зазвичай обирали щокварталу серед райців. (інформація з Вікіпедії)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кумалія Показати IP 27 Листопада 2013 22:41
Круто
Україна — Європа! Показати IP 27 Листопада 2013 22:55
+1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus