USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Донька волинського Героя має золотий голос, та не може заспівати для найріднішого

11 Серпня 2015 22:00
Волинські волонтери звертаються до небайдужих краян з проханням підтримати сім'ю загиблого Героя Івана Ващені. Про це йдеться на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

"Дівчинка з Волині Ващеня Христина Іванівна бажає співати для усіх на світі!!! Та, на жаль, вона не може заспівати рідному батькові, адже він загинув рік тому в АТО", - йдеться у дописі.

Сім'я Ващень (Христинка, її мати Людмила, бабуся та менший брат) проживають у селі Туричани, Турійського району, мама не працює. Христина цього року хотіла вступити в Луцький військовий ліцей, та в останній момент прийняла рішення закінчувати 11 класів.

"Її співочий талант просто пропадає! Послухайте, як вона співає. Хочемо, щоб її усі почули. Сподіваємося Христина скоро навчатиметься в Академії мистецтв. Такий талант не повинен пропадати", - переймаються долею дівчинки волинські волонтери.


Сім'я Героя, який загинув за Незалежність України, - скромна. Вони ніколи нічого не просять та важко переживають втрату батька, адже він був для них усім - захисником, братом та другом для дітей, годувальником, справжнім сім'янином.

Волонтери закликають усіх небайдужих підтримати сім'ю Героя. Тут важлива будь-яка допомога - фінансова, гуманітарна, моральна.

Картка в ПриватБанку 5168 7572 2963 0308 Ващеня Людмила Іванівна

РЕПОСТ! ДОПОМОЖІМО СІМ'Ї ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ!ТАЛАНОВИТА, ОБДАРОВАНА, КРАСУНЯ - ДИТИНА ГЕРОЯ, ЩО ЗАГИНУВ ЗА НАШУ СВОБОДУ В ...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 11 серпня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus