USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Директор школи в Осівцях погрожує учням, які забагато говорили.ВІДЕО

28 Жовтня 2013 13:20
Директор осівцівської школи погрожує тим школярам, які «занадто багато» говорили в об’єктиви камер тележурналістів.
Про це повідомив депутат Богдан Козік під час сесії районної ради, - інформують «Вісті Каменя».

Як зазначив пан Козік, до нього надійшло звернення від майже сотні селян з Осівців. В якому, буквально, звинувачують директора школи Любов Дем’яник в погрозах і шанатажу щодо школярів. Зокрема, в зверненні йдеться мова про те, що згадана Любов Омелянівна чинить тиск на дітей, які дали відверті інтерв’ю українським телеканалам. Директор та окремі педагоги, нібито, погрожували їм в такому плані «дітки – вам не подобається наша школа? Тоді вам важко буде тут вчитися. Тим більше закінчити її».

Також у зверненні мова йде про те, що окрім погроз дітям, пані Дем’яник погрожувала і батькам, які відмовилися вести дітей в школу 1 вересня. Такі дії, на думку селян, несумісні з посадою директора і званням педагога.

Нагадаємо, 1 вересня в селі Осівці батьки, побоюючись за життя і здоровя своїх дітей, не захотіли відпускати їх в аварійну школу
ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКІЙ ШКОЛІ - БОЙКОТ НА 1 ВЕРЕСНЯ. ФОТО. ДОКУМЕНТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гость Показати IP 28 Жовтня 2013 14:21
От совдеповка,гнати поганою мітлою-це не педагог.Хай служить тільки сама, а не знущаться над дітками. На поле і там хай воює.
Зюка Показати IP 28 Жовтня 2013 17:39
"дітки" - здебільшого невиховані і нахабні. Добре що ще хоч хтось хоче працювати в тих школах з так званими "дітками".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus