USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Екс-ректора податкового університету Мельника знайшов Інтерпол

27 Серпня 2013 18:05
Міліція встановила місце перебування екс-ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника і готується до його затримання та екстрадиції в Україну.

Про це журналістам повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, пише Gazeta.

«Місце знаходження пана Мельника встановлено. Зараз відбувається відповідна процедура щодо подальшої його екстрадиції на територію України», - сказав він.

«Наші колеги зараз займаються його затриманням, тому я зараз ще раніше часу відповідного затримання казати, де він, не буду, але він не в Україні», - додав Захарченко.

Міністр нагадав, що це місце вдалося встановити завдяки оголошенню Мельника у міжнародний розшук по лінії Інтерполу.

27 липня ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник був затриманий співробітниками міліції у власному кабінеті при отриманні хабара.

1 серпня Печерський райсуд помістив Мельника під домашній арешт, після того, як адвокати заявляли про погіршення стану його здоров'я.

7 серпня на нього одягли спеціальний браслет, який дозволяє відстежувати всі переміщення заарештованого. У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку.

14 серпня Мельник був оголошений в міжнародний розшук, оскільки з'явилася інформація, що в ніч на 9 серпня він втік до Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
марко Показати IP 27 Серпня 2013 20:17
А де ж інформація про Інтерпол? Окрім заголовку? Точно діти якісь бавляться в журналістів.
РБ Показати IP 27 Серпня 2013 22:30
навыть якщо його впіймали і привезуть в Україну, через тиждень максимум він знову зникне, а хтось ( керівництво УДСБЕЗ МВС) збагатиться на кругленьку сумму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus