USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фільми про одностатеву любов - у фіналі Каннського фестивалю. ВІДЕО

27 Травня 2013 08:00
Урочиста церемонія закриття 66-го Каннського фестивалю розпочалася у Каннах, на ній оголосять переможців, - інформує ТСН.

Режисери та актори, чиї стрічки брали участь у престижній кінобитві вже пройшлися червоним хідником.
Варто зазначити, що цьогорічний Каннський кінофестиваль відбувся за всіма законами кіножанру і трилер розгортався не тільки на кіноекранах.

Повідомлення про гучні крадіжки діамантів і пограбування учасників випередили новини про саме кіно. Спершу під час презентації стрічки Софії Кополи «Високе товариство», до слова, про банду підлітків, яка грабує маєтки знаменитостей, стався перший справжній грабіж. Невідомі поцупили коштовності «Шопар» вартістю мільйон доларів. І зірки, які мали їх орендувати, залишились без діамантів.

Далі під час вечірки, яку організував для зірок та багатіїв один з ювелірних брендів, просто з демонстраційного стенда зникло кольє вартістю 2 мільйони євро. «Здається, мені треба бути обачнішою з шампанським, щоб не втрачати пильності. Раптом хтось захоче зірвати мої діаманти просто з шиї», - переймалася Міла Йовович.

Але, попри все, кіно таки залишилося головною подією Канн. Загалом, більшість із 20 стрічок з конкурсної програми можна охарактеризувати трьома словами - секс, наркотики і рок-н-рол.

Каннський фестиваль завжди підтримував радикалізм: у сфері політики, сексу і кіно. От і цього разу на головну нагороду претендують одразу дві стрічки про одностатеву любов. «Життя Амелі» - про кохання лесбійське. «За канделябром» - за участі Майкла Дугласа та Метта Деймона - про роман чоловіків: музиканта і його водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олежик Показати IP 27 Травня 2013 09:06
Чаплін в труні перевертається від такого кінематографу...
--- Показати IP 27 Травня 2013 09:49
Життя Адель, а не Амелі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus