USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фотограф показав «жіноче обличчя» ізраїльської армії. ФОТО

7 Серпня 2012 15:36
Фотограф вирішив зафіксувати прекрасні обличчя дівчат батальйону Каракаль ізраїльської армії під час спільних навчань чоловічих і жіночих підрозділів.

Про це пише «Gazeta.ua».

Жінки в ізраїльської армії готуються воювати на рівні з чоловіками. Тиждень польових тренувань на півдні Ізраїлю є невідʼємною частиною курсу підготовки піхотних інструкторів. За цей тиждень військовослужбовці виконують індивідуальні та групові вправи, закріплюються навички орієнтування, життя в польових умовах і застосування маскування. По завершенні курсу вони будуть розподілені по різних частинах наземних військ на посади інструкторів.

На сьогоднішній день для жінок доступно 90% посад в ізраїльській армії. Каракаль ‒ обʼєднаний підрозділ, що діє біля південного кордону країни. Жінки можуть служити, крім іншого, в кінологічний, танкових і артилерійських підрозділах. У 2006 році під час Другої ліванської війни жінки брали участь у бойових діях на рівні з чоловіками, вперше з 1948 року.
Фотограф вирішив зафіксувати прекрасні обличчя дівчат батальйону Каракаль під час спільних навчань чоловічих і жіночих підрозділів. А також підловити дівчат під час відпочинку.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Теодор Герцль Показати IP 7 Серпня 2012 16:16
Де коментарі сучасних вейцманів, гольдманів, вейсів, герцлів, які під різними ніками так часто заходять на цей сайт і мріють про створення сучасної всесвітньої єврейської імперії? Де вони і чому забарились? Де антіукр, який не спускає руки з миші? Інформація ж поставлена о 15.36? З нетерпінням чекаю!
тиць-здиць до Теодор Герцль Показати IP 7 Серпня 2012 21:06
Теодор Герцль - махровий юдофоб.
Рома Показати IP 7 Серпня 2012 16:39
Які симпатичні ізраільтяночки! Нашим би дівчатам теж не завадило в армії фізуху підкачати, а то на деякі целюлітні екземпляри на вулицях Луцька страшно глянути. А навіщо негрітосіна намазаляся камуфляжною фарбою? ЇЇ вночі і так не помітно )))
33квартал Показати IP 7 Серпня 2012 18:32
фотограф молодец,хорошие фото сделал.
Чуйна Показати IP 7 Серпня 2012 19:28
Цікаво, як його ім'я?)
служив в армії Показати IP 7 Серпня 2012 19:50
Мав тур в країни Близького Сходу і бачив ізраїльську армію. Хлопці служать 3 роки, дівчата -2. На вихідні солдати і солдатки срочної служби їдуть додому на побачення з рідними зі зброєю. Уявіть на їхньому місці наших дівах з автоматом наперевіс і з пляшкою пива в руках. Моторошно!.. Або як вони біжать крос 5 км з повною викладкою 12 кг (автомат, речовий мішок, саперна лопата, фляга з водою, противогаз, 3 рожки патронів)і клапають десятикілограмовими грудьми? Теж моторошно!.. В Ізраїлі (не як в Україні - робітничо-селянська армія), служать усі: від мінстра до пастуха. Дуже часто призиваються на перепідготовку. Усе, як має бути. А в Україні, коли підходить час служити, то знаходять аба плоскостопіє, або без одного яйця, або дві праві ноги вперемішку з астмою, або одна звивина, тільки не в голові, а в шлунку.
Я за мир на землі Показати IP 8 Серпня 2012 01:03
є гарненькі....
Вінстон до "служив в армії" Показати IP 8 Серпня 2012 07:45
Нема кому служити:(
)) Показати IP 8 Серпня 2012 13:06
рекламный ролик израильского "агитпропа" - в предверии намечающейся бойни на Ближнем Востоке, думается, все эти тёлочки с фотографий спрыгнут в Штаты и Канаду - лучше колбаситься в клюбе, чем ждать, когда тебя начнут колбасить арабы......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus