USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Городинівська громада хоче приєднатися до Торчинівської ОТГ

22 Червня 2018 07:00
У селі Городині Рожищенського району відбулися громадські слуханння, які були присвячені питанню приєднання до уже існуючої Торчинської об’єднаної територіальної громади, що у Луцькому районі Волинської області.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Як розповіла радник із децентралізації Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксана Урбан, жителі висловили думки про необхідність прискорення цього процесу, оскільки в минулому Городинівська сільська рада входила до складу Торчинської об’єднаної територіальної громади.

З огляду на це жителі під час громадських слухань прийняли одноголосне рішення про приєднання до Торчинської ОТГ. Зауважимо, що на громадські слухання прибуло кілька десятків мешканців села.

Радник з муніципальних послуг Катерина Степчук наголосила на тому, що внаслідок приєднання до Торчинської ОТГ Городинівська громада прийме у своє розпорядження земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

Нині до складу Торчинської ОТГ входять Торчинська селищна рада (смт. Торчин, - ред.) та чотири сільські ради: Білостоцька (села Білостік, Горзвин), Буянівська (села Буяни, Усичі, Усичівські Будки), Веселівська (села Веселе, Верхи), Садівська (села Садів, Кошів). Вибори у Торчинській відбулися у квітні 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus