USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як луцькі роупджампери стрибали «заради життя». ФОТОРЕПОРТАЖ

27 Серпня 2013 22:15
Благодійні стрибки із 50-метрової вежі, що в районі КРЗ обласного центру, відбулись 24, 25 та 26 серпня. На кошти, зібрані під час акції, організатори придбали імплантаційні порти для діток хворих на рак.

«Не можеш врятувати усіх дітей – врятуй хоча б одну», - під таким гаслом луцька команда роупджамперів разом з БФ «СТОПРАК» провели благодійні стрибки, гроші, зібрані під час яких, передадуть на лікування онкохворих дітей.




Окрім благодійності, захід мав ще й патріотичне спрямування – екстремали закликали охочих стрибнути одягнути вишиванки, адже дні проведення акції співпали з такими важливими святами, як День Незалежності та День міста. Втім, навіть тим гостям, які з тих чи інших причин, прийшли без національного вбрання, у бажанні отримати порцію адреналіну не відмовляли. Адже, зі слів організаторів, усі, хто не полінувався прийти – уже зробили добру справу.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОУПДЖАМПІНГ У ЛУЦЬКУ: ЕКСТРІМ ДЛЯ 6-РІЧНИХ. ФОТОРЕПОРТАЖ




«Приємно вразило те, що навіть ті, хто боявся стрибнути, все рівно давали кошти для доброї справи, також допомагали нам працювати, не шкодували власних рук. До нас прийшов хлопчина, у якого якраз у той день був День народження. І, незважаючи на те, що ми вирішили подарувати йому стрибок безкоштовно, хлопець відмовився взяти гроші назад. Приємно усвідомлювати, що наші екстремали мають такі великі серця», розповідає заступник голови ГО «Земля стрибків» Вікторія Семенюк.




До слова, підтримати активістів прийшла і 11-річна Настя Дубинська, яка не побоялась стрибнути з 50-метрової висоти у тандемі з татусем.



«Цього разу здолати власний страх приходили люди різних вікових категорій – від 11 років і до 50-ти - і кожен отримав щось своє. Але об’єднувало усіх одне – бажання допомогти тим, хто так цього потребує», - розповідає Ігор Павлюк, голова організації.



Варто зазначити, що, окрім імплантаційніих портів, роупджампери придбали ще 8 ноутбуків з розвивальними програмами.

«Це для того, щоб діткам, які через страшну хворобу змушені місяцями та роками знаходитись у стінах лікарні, не було так сумно», - зауважив ще один організатор Ігор Троцюк, який, до речі, є головним каскадером команди.




Також усім небайдужим пропонували написати побажання для маленьких лучан, що опинилися у нелегкій життєвій ситуації, на величезному плакаті, який екстремали разом з друзями з БФ «СТОПРАК» передадуть у лікарню.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
перко Показати IP 28 Серпня 2013 00:28
организаторам респект та повага найкраще здоровя гаряча кров
маша Показати IP 28 Серпня 2013 02:40
классс!!!
анонімус Показати IP 28 Серпня 2013 10:32
а яке відношення має роупджамп до життя? там здається навпаки люди гинуть
111 до анонімус Показати IP 28 Серпня 2013 11:08
пчелы против меда
математик до анонімус Показати IP 28 Серпня 2013 13:26
О_о???Коли?? Назвіть хоча б один випадок??? Принаймні у луцької команди... Чи може ви проти допомоги хворим дітям?
Катя Показати IP 28 Серпня 2013 14:23
Може це в якоїсь "шарашкіної кантори" люди гинуть! Я особисто пригала, і як бачите жива! Це добре що є такі люди які допомагають іншим!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus