USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як нічне місто патрулює міліція Волині

30 Листопада 2013 11:11
Чотири маршрути є основними і охоплюють центральні вулиці міста, де спостерігається значне скупчення людей. Поряд із тим, на нічне чергування виїжджає пересувна мобільна група, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
«Патрульна служба Володимир-Волинського міськвідділу УМВС України у Волинській області складається із 13 штатних посад», – зазначає старший інспектор патрульної служби, керівник групи Сергій Максимюк.
З його слів, загалом розробили 9 маршрутів чергування, по яких із 18 години вечора до 2 ночі у будні та із 19 години до 3 ночі у святкові та вихідні дні міліціонери патрулюють. Чотири маршрути є основними і охоплюють центральні вулиці міста, де спостерігається значне скупчення людей. Поряд із тим, на нічне чергування виїжджає пересувна мобільна група у складі трьох осіб (двох патрульних та однієї особи із числа громадських формувань).
«Нещодавно наша служба отримала сучасний спеціальний автомобіль, який буде задіяний під час нічних чергувань у місті, бо ж основне завдання патрульної служби – боротьба з вуличними злочинами. Це – хуліганство, розпивання алкогольних напоїв у громадському місці, різні конфлікти, бійки тощо. Деякі правопорушення тягнуть за собою складання адміністративних протоколів, в інших випадках збираються матеріали для відкриття кримінального провадження», – розповідає Сергій Максимюк.
Володимир-Волинські правоохоронці цьогоріч, під час нічного патрулювання, розкрили 12 злочинів, два з яких – грабежі, складено 316 адміністративних протоколів, із яких 257 – за появу в громадських місцях у нетверезому стані, 41 – за дрібне хуліганство, 12 – за непокору працівнику міліції та 6 – за тютюнопаління у невстановленому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus